Ondermode

ZorgVrij biedt een oplossing met aangepaste ondermode voor mensen bij wie het aan- en uitkleden erg lastig gaat. Speciaal ondergoed heeft talloze voordelen. Door subtiele aanpassingen wordt de zelfstandigheid gestimuleerd en geoptimaliseerd. Mensen zullen zich hierdoor langer zelf kunnen blijven aankleden. Ook zorgt aangepast ondergoed voor minimale inspanning tijdens het aan- en uitkleden. Een uitkomst voor zowel de zorgvrager als de zorgverlener. Een aantal voorbeelden uit het assortiment van aangepast ondergoed:

  • Dames- en herenhemden: met drukknopen op de schouders en optie tot een rits aan de linkerkant. De drukknopen kunnen gemakkelijk worden losgemaakt en dankzij de rits kan het hemd in zijn geheel worden opengelegd.

  • BH's: met drukknopen aan de voorzijde. Hierdoor kan een vrouw nog lang zelfstandig haar eigen BH aantrekken.

  • Onderbroeken: met drukkers aan de voorzijde en bij het kruis. Iemand kan op deze manier gemakkelijk verschoond worden. Ook wanneer iemand moeite heeft met het aantrekken van een gewone slip, kan deze slip een uitkomst bieden.

externalId=zorgvrij-plein-2.2.3&filter[tag]=plein&filter[active]=1
Gedragsproblemen
Persoonlijk advies
GEDIPLOMEERD EN GESPECIALISEERD
Compleet assortiment
MEDISCHE KWALITEITEN
Betrokken medewerkers

Nieuws & Blogs

Hieronder vindt u een overzicht van de blogs en nieuwsberichten van ZorgVrij

1e9cb52f-3a78-4c55-b17a-04bc018c5ea9,02b0fe0a-6541-4bc9-abda-b380fb0bcd3e,60c704b8-ab03-4f19-b80d-a457a87a61e1

BH's en ondergoed

BH's

Een perfect zittende top die fungeert als BH. Deze top geeft een goede en prettige ondersteuning bij zowel de borsten als bij de rug. De drukknopen aan de voorkant zorgen ervoor dat een vrouw nog lang zelfstandig haar eigen BH kan aantrekken. De stof elastomeer brengt een fijne stretch te weeg in de speciale BH. Hierdoor blijft de BH mooi na het wassen, lubbert hij niet uit en sluit de BH prettig aan om het lichaam.

Slips

Wanneer iemand zelf moeite heeft met het aantrekken van een gewone slip, kan een aangepaste slip de uitkomst bieden. Iemand kan dan zelfstandig zijn/haar ondergoed blijven aantrekken zonder te veel inspanning. Daarnaast biedt ZorgVrij nog een assortiment aan van boxershorts.

Meest bestelde producten

Hieronder vindt u de meest bestelde ondermode bij ZorgVrij
externalId=zorgvrij-plein-7.1.1.1.1&filter[tags]=homepage&filter[active]=1