Body's

Wat is een body?

Een body is ondergoed dat uit één geheel bestaat, veelal gebruikt voor onder dagelijkse kleding. Doordat het één geheel is, is een body erg comfortabel. Een body kan plukgedrag, uitkleden en smeren voorkomen. Het kruis laat ruimte voor eventueel incontinentiemateriaal.

Voor wie zijn de body's bedoeld?

Als mensen ouder worden, kunnen zich problemen voordoen zoals incontinentie en/of motorische onrust. Met name bij mensen met dementie zijn dit veel voorkomende problemen. Onze body’s zijn bedoeld voor mensen die ongewild hun kleding of incontinentiemateriaal uittrekken. Ook voor volwassenen én kinderen met gedragsproblemen zijn deze body’s een uitkomst.

Verschillende soorten body’s

De body’s zijn beschikbaar in verschillende modellen. Er kan ten eerste gekozen worden voor lange, korte of geen pijpen. Sommige body's zijn voorzien van een ritssluiting op de rug. Doordat het lopertje van de rits doorloopt tot in de nek veroorzaakt deze geen ongemak.
Er kan daarnaast gekozen worden voor drukknopen op de schouders, een ritssluiting in het kruis of een sluiting in het kruis met drukknopen. Deze rits of knopen in het kruis zijn bedoeld om incontinentiemateriaal gemakkelijk te vervangen.
externalId=zorgvrij-plein-2.2.3&filter[tag]=plein&filter[active]=1
Gedragsproblemen
Persoonlijk advies
GEDIPLOMEERD EN GESPECIALISEERD
Compleet assortiment
MEDISCHE KWALITEITEN
Betrokken medewerkers

Nieuws & Blogs

Hieronder vindt u een overzicht van de blogs en nieuwsberichten van ZorgVrij
02b0fe0a-6541-4bc9-abda-b380fb0bcd3e,60c704b8-ab03-4f19-b80d-a457a87a61e1,2433336c-3ce9-4b5e-91cd-4c5d12324450

Meest bestelde body's

Hieronder vindt u de meest bestelde body's bij ZorgVrij
externalId=zorgvrij-plein-7.1.1.1.1&filter[tags]=homepage&filter[active]=1