Betalingen - Zorgvrij

Betalingen

Lees meer over de betaalopties die ZorgVrij aanbiedt

Bankcontact/Mistercash

Bancontact, voorheen bekend als Mister Cash, is de populairste online betaalmethode in België. Met Bancontact bieden wij onze klanten een manier om te betalen via uw eigen vertrouwde en beveiligde bankomgeving.

iDEAL

Bij ZorgVrij kunt u gemakkelijk via iDEAL betalen. iDEAL is een betaalmethode waarmee u, uw online aankopen snel en veilig kunt afrekenen via uw eigen bank. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven. ZorgVrij ontvangt van uw bank bericht dat de bestelling is betaald.

Met iDEAL kunt u betalen als u gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Van Lanschot Bankiers en Triodos Bank.


Bankoverschrijving/Wire Transfer

De bankoverschrijving, in het buitenland bekend als ‘wire transfer’, maakt het mogelijk om geld van de ene rekening naar de andere bankrekening over te maken.Voor veel mensen die geen beschikking hebben over een digitale betalingsmogelijkheid is betalen via een bankoverschrijving dé manier om toch online aankopen te doen. In Nederland is betalen via acceptgiro de meeste populaire vorm van bankoverschrijving. De betaling dient binnen 30 dagen na het plaatsen van de bestelling te worden betaald. Vermeld bij uw betaling: uw factuurnummer.

Factuur

In de zorg heeft men vaak te maken dat zorgverleners niet gemachtigd zijn om te betalen. ZorgVrij biedt daarom de mogelijkheid om middels een factuur te betalen. U zult deze factuur bij uw bestelling vinden. De betaling dient binnen 30 dagen na het plaatsen van de bestelling te worden betaald. Vermeld bij uw betaling: uw factuurnummer.

Rekeningnummer: BE07 7360 5272 9466