Aangepaste Rolstoeljassen - Zorgvrij

Rolstoeljassen & poncho's

Rolstoeljassen

Comfortabel, functioneel en doordacht. Dat zijn de zorgjassen van ZorgVrij. Deze jassen zijn op maat gemaakt voor rolstoelgebruikers. De functionaliteit zit in de achterkant van de aangepaste rolstoeljas. Deze is met behulp van een klittenbandsluiting in zijn geheel te openen. Hierdoor kan de jas gemakkelijk langs de voorkant aangeschoven worden. Mensen die minder mobiel zijn kunnen met deze rolstoeljas comfortabel en binnen enkele minuten worden aan- en uitgekleed. De rolstoeljassen zijn in vele verschillende maten, kleuren en opties beschikbaar.

Poncho's

De poncho’s van ZorgVrij zijn lekker warm en bijzonder snel aan te kleden, door deze simpelweg over het hoofd heen te trekken. De poncho's hebben voldoende ruimte rondom de hals en zijn van uitstekende kwaliteit. Er kan worden gekozen voor een poncho met of zonder mouwen. Verkrijgbaar in een groot aantal diverse kleuren en uitvoeringen.
externalId=zorgvrij-plein-2.2.3&filter[tag]=plein&filter[active]=1
Gedragsproblemen
Persoonlijk advies
GEDIPLOMEERD EN GESPECIALISEERD
Compleet assortiment
MEDISCHE KWALITEITEN
Betrokken medewerkers

Nieuws & Blogs

Hieronder vindt u een overzicht van de blogs en nieuwsberichten van ZorgVrij

1e9cb52f-3a78-4c55-b17a-04bc018c5ea9,02b0fe0a-6541-4bc9-abda-b380fb0bcd3e,60c704b8-ab03-4f19-b80d-a457a87a61e1

Poncho's

De poncho’s van ZorgVrij zijn lekker warm en bijzonder snel aan te kleden, door deze simpelweg over het hoofd te trekken. Makkelijk te gebruiken wanneer je als rolstoelgebruiker naar buiten gaat of gewoon comfortabel om binnenshuis te dragen. De poncho's hebben voldoende ruimte rondom de hals en zijn van uitstekende kwaliteit. Er kan worden gekozen voor een poncho met of zonder mouwen. Verkrijgbaar in een groot aantal diverse kleuren en uitvoeringen.

Meest bestelde producten

Hieronder vindt u de meest bestelde rolstoeljassen en poncho's bij ZorgVrij
externalId=zorgvrij-plein-7.1.1.1.1&filter[tags]=homepage&filter[active]=1