Aangepaste body's | Koop online bij ZorgVrij - Zorgvrij
Filter
X
1
€ 24,00 - € 50,00
Alles
Alles
Verfijn jouw keuze
Categorie : Body's
Categorie
X
Prijs
X
Model
X
Uitvoering
X

Body's

Een body is ondergoed dat uit één geheel bestaat en wordt veelal gebruikt voor onder dagelijkse kleding. Doordat het één geheel is, heeft de zorgbehoevende nooit meer een blote rug en zorgt de body voor comfort en verlichting. Deze body kan plukgedrag, uitkleden en smeren voorkomen. Afhankelijk van het model, laat het kruis ruimte voor eventueel incontinentie materiaal of is gemakkelijk te openen voor ontlasting.

externalId=zorgvrij-product-overview-1.2.1.1.4&filter[active]=1&filter[category]=%2FBody%2527s

Voor wie is een body bedoeld?

Als mensen ouder worden, kunnen zich problemen voordoen zoals incontinentie en/of motorische onrust. Met name bij mensen met dementie of mensen met Alzheimer zijn dit veel voorkomende problemen. De body’s van ZorgVrij zijn bedoeld voor mensen die ongewild hun kleding of incontinentiemateriaal uittrekken. Ook voor volwassenen én kinderen met gedragsproblemen zijn deze body’s een uitkomst.

Verschillende soorten body’s

De body’s zijn beschikbaar in verschillende modellen. Er kan ten eerste gekozen worden voor lange, korte of geen pijpen. Sommige body's zijn voorzien van een ritssluiting op de rug. Doordat het lopertje van de rits doorloopt tot in de nek veroorzaakt het geen ongemak. Er kan daarnaast gekozen worden voor drukknopen op de schouders, een ritssluiting in het kruis of een sluiting in het kruis met drukknopen. Deze rits of knopen in het kruis zijn bedoeld om gemakkelijk incontinentiemateriaal te vervangen.