Aangepaste Nachthemden - Zorgvrij

Nachthemden

Comfort is belangrijk gedurende de nacht. Het aankleden van mensen in bed, die lichamelijk beperkt zijn of zich moeilijk kunnen bewegen, blijft een lastig aspect. Een gewone nachtjapon of pyjama aantrekken kan erg belastend zijn voor de zorgvrager. ZorgVrij heeft hier een uitstekende oplossing voor. De nachthemden van ZorgVrij zijn aan de achterkant open, volgens het principe van een ziekenhuisjasje.

Twee soorten nachthemden

Er zijn twee verschillende soorten nachthemden:

  1. een nachthemd met een overslag aan de achterkant;
  2. een nachthemd met een sluiting met drukknopen aan de achterzijde.
De eerste variant maakt het gemakkelijk om het nachthemd omhoog te schuiven. Dit kan prettig zijn bij mensen die verschoond moeten worden. De andere variant zorgt ervoor dat de nachtjapon in zijn geheel over iemand heen gelegd kan worden.

Beide soorten nachthemden zijn comfortabel en gebruiksvriendelijk voor mensen die passief of moeilijk aan te kleden zijn.

externalId=zorgvrij-plein-2.2.3&filter[tag]=plein&filter[active]=1
Gedragsproblemen
Persoonlijk advies
GEDIPLOMEERD EN GESPECIALISEERD
Compleet assortiment
MEDISCHE KWALITEITEN
Betrokken medewerkers

Nieuws & Blogs

Hieronder vindt u een overzicht van de blogs en nieuwsberichten van ZorgVrij
1e9cb52f-3a78-4c55-b17a-04bc018c5ea9,02b0fe0a-6541-4bc9-abda-b380fb0bcd3e,60c704b8-ab03-4f19-b80d-a457a87a61e1

Dames en heren hemden

Deze hemden zijn verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen: met drukknopen op de schouders of met drukknopen op de schouders en een rits aan de linker zijkant. De drukknopen kunnen gemakkelijk worden losgemaakt. Dankzij de rits kan het hemd in zijn geheel worden geopend. Mensen die veel op bed liggen hoeven op deze manier minimale inspanning te leveren om het hemd aan te krijgen. Ook voor mensen met contracturen en verlammingen kunnen deze hemden uitkomst bieden. Men zal voortaan op een rustige en comfortabele manier aangekleed kunnen worden.

Topproducten

Donec pede justo fringilla vel aliquet nec, vulputate eget arcu. In enim justo rhoncus ut imperdiet a venenatis vitae justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.
externalId=zorgvrij-plein-7.1.1.1.1&componentUuid=046b7dbd-0aa5-11e9-9a5e-06e028555b56&filter%5Btags%5D=homepage&filter%5Bactive%5D=1&mandatory=0&attribute=query&BGt9vQqlEemaXgbgKFVbVg_filter[category]=%2FOnder+en+nachtmode